Sötét anyag

Oldal tartalma:

Blake Crouch - Sötét anyag

Letöltés Sötét anyag könyvet pdf, epub és mobi

Sötét anyag.pdf
Sötét anyag.epub
Sötét anyag.mobi

A könyv részletei Sötét anyag

Töltse le az ingyenes PDF Sötét anyag fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Sötét anyag PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Sötét anyag (pdf, epub és mobi)

Sötét anyag leírása

 

„Elégedett vagy az életeddel?” Ezek az utolsó szavak, amiket Jason Dessen hall, mielőtt az elrablója leüti. Mielőtt egy hordágyra szíjazva ébred, vegyvédelmi szkafandert viselő emberek között. Mielőtt egy olyan férfi, akivel soha nem találkozott, rámosolyog, és azt mondja neki: „Úgy örülök, hogy újra látlak, barátom”.

Abban a világban, ahol felébredt, Jason élete teljesen más, mint korábban. A felesége nem a felesége. A fia meg sem született. Ő maga pedig nem csak egy átlagos egyetemi tanár, hanem ünnepelt zseni, aki egy forradalmi dolgot alkotott – olyasmit, ami a lehetetlennel határos.

Vajon melyik világ a valóság? És ha az emlékeiben élő otthona tényleg létezik, hogyan tudna visszajutni imádott családjához? A választ egy meglepő és hátborzongató utazás során kapja meg, miközben kénytelen szembenézni önmaga legsötétebb oldalával, és megküzdeni egy legyőzhetetlennek tűnő, rémisztő ellenféllel.

Blake Crouch a nagy sikerű Wayward Pines-trilógia után ezúttal kvantummechanikával és alternatív világokkal feszegeti a tudományos sci-fi határait egy rá jellemző, gyors tempójú regényben. A Sötét anyag az év legjobban várt thrillere — egy zseniálisan kitalált, sodró lendületű és bensőséges, különös és mélyen emberi történet a legfontosabb döntéseinkről és arról, hogy mit vagyunk hajlandóak megtenni azokért az életekért, melyekről álmodunk.

„Zseniális. Erre a könyvre sokáig emlékezni fogunk. Blake Crouch valami egészen újat talált ki.”

Lee Child, a Jack Reacher-sorozat New York Times Bestseller szerzője

„Kivételes regény. Régóta nem szippantott magába semmi ennyire, nem tudtam letenni.”

Andy Weir, A marsi New York Times Bestseller szerzője

„Provokatív történet a második esélyekről, zseniális sci-fi csomagolásban.”

Justin Cronin, A szabadulás-trilógia New York Times Bestseller szerzője

Leave a Reply