Sors és sérülés

Oldal tartalma:

F. Várkonyi Zsuzsa - Sors és sérülés

Letöltés Sors és sérülés könyvet pdf, epub és mobi

Sors és sérülés.pdf
Sors és sérülés.epub
Sors és sérülés.mobi

  • Háttér Kiadó Kft.
  • Tudományos könyvek
  • 304 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9786155124174
  • Cikkszám: 1043721
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Sors és sérülés

Töltse le az ingyenes PDF Sors és sérülés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Sors és sérülés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Sors és sérülés (pdf, epub és mobi)

Sors és sérülés leírása

Mikor dől el, mi lesz a sorsunk? Mi mindent befolyásolnak a születés körülményei? Mit mond a homeopátia és mit a tranzakció-elemzés életünk alakulásáról? Mik azok a szülői terhek, melyek soha nem moshatók ki lelkünkből? Mit nyertünk és vesztettünk az informatika betörésével? Hogyan segíthet az emberséges kapcsolatkezelés a versenyszféra könyörtelen világában? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel találkozhatnak a Sors és sérülés olvasói.

Aki gondolkodik, annak változnak is a gondolatai. Időről időre az érdeklődése is. Mindig jöhetnek újdonságok, amelyek eltérítenek a korábbi irányoktól. Ma már nem hiszem például, hogy szakterületem, a pszichológia meg tudná válaszolni érzelmi működésünk minden kérdését, és hogy a válaszok feltétlenül életrajzunkban rejlenének. Ahogy végignéztem, mi mindenről gondolkoztam az elmúlt években, meglepett, mennyire tarka kép alakult ki. Ezeket a sokszor nagyon különböző témákat és megközelítéseket tettem egymás mellé ebben a kötetben.

F. Várkonyi Zsuzsa pszichológus az immár kilenc kiadást megért Már 100x megmondtam és folytatása, a hatodik kiadásánál járó Tanulom magam szerzője. Sors és sérülés című kötetének jelenlegi, harmadik kiadásában az elmúlt években megjelent tanulmányainak gyűjteményét adja közre.

Leave a Reply