Sors és önismeret

Oldal tartalma:

Sors és önismeret

Letöltés Sors és önismeret könyvet pdf, epub és mobi

Sors és önismeret.pdf
Sors és önismeret.epub
Sors és önismeret.mobi

A könyv részletei Sors és önismeret

Töltse le az ingyenes PDF Sors és önismeret fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Sors és önismeret PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Sors és önismeret (pdf, epub és mobi)

Sors és önismeret leírása

Ismerd meg önmagad, és tudni fogod a sorsodat – mert a sorsod te vagy! Nem külső erők uralkodnak rajtad, jellemed, személyiséged alakítja jövődet – mondta a delphoi jósda papnője, Püthia a hozzá fordulóknak, s ennél nehezebb, ugyanakkor izgalmasabb feladatot aligha adhatott volna nekik.

Az ember gyakran önmaga számára is megfejthetetlennek tűnő rejtély: mást gondol, mint amit érez, mást mond, mint amit gondol, és mást tesz, mint amit mond. Valódi belső motivációink nyomába eredni életre szóló kaland, tele meglepő, felszabadító, ugyanakkor gyakran zavarba ejtő és fájdalmas felfedezésekkel. Mégis érdemes!

A Mesterkurzus-sorozat legújabb kötetének neves szerzői ezúttal azt a kérdést veszik górcső alá, hogy miként vonhatjuk befolyásunk alá sorsunk alakulását, s a nehéz helyzetekben hogyan szabadíthatjuk fel belső erőforrásainkat.

Gondolkodjunk velük együtt, hiszen ahogy Emerson írja: „A világ utat nyit annak az embernek, aki tudja, merre tart.”

Leave a Reply