Silber – Az álmok harmadik könyve – kemény kötés

Oldal tartalma:

Kerstin Gier - Silber - Az álmok harmadik könyve - kemény kötés

Letöltés Silber – Az álmok harmadik könyve – kemény kötés könyvet pdf, epub és mobi

Silber – Az álmok harmadik könyve – kemény kötés.pdf
Silber – Az álmok harmadik könyve – kemény kötés.epub
Silber – Az álmok harmadik könyve – kemény kötés.mobi

A könyv részletei Silber – Az álmok harmadik könyve – kemény kötés

Töltse le az ingyenes PDF Silber – Az álmok harmadik könyve – kemény kötés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Silber – Az álmok harmadik könyve – kemény kötés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Silber – Az álmok harmadik könyve – kemény kötés (pdf, epub és mobi)

Silber – Az álmok harmadik könyve – kemény kötés leírása

Kerstin ​Gier nagy sikerű trilógiájának grandiózus befejező része.

„A sok különböző ajtó és a lágy fény akár derűs és békés hangulatot is teremthetett volna a folyosón, de nem így történt. A síri csendben mintha valaki folyton hallgatózott volna, és képtelenség volt kideríteni, vajon honnan jön a fény. Mégis szerettem ezt a helyet, és a gondolatot, hogy minden ajtó mögött egy másik lélek álmodik éppen, és hogy ez a labirintus az összes embert összeköti a világon. Mágikus hely volt, titokzatos és veszélyes…”

Március van, Londonba lassan megérkezik a tavasz, Liv Silber pedig mindjárt három problémával is küzd.

Először is: hazudott Henrynek.

Másodszor: az álmok egyre veszélyesebbek. Arthur olyan titkokra jött rá, amelyek segítségével az álomvilágban borzalmas dolgokat tehet. Feltétlenül meg kell állítani.

Harmadszor: Liv anyja, Ann, és Grayson apja, Ernest júniusban össze akarnak házasodni. És a gonosz Bokkernek, Grayson nagymamájának nagy tervei vannak a fia esküvőjét illetően, de legalábbis egészen más tervei, mint a menyasszonynak.

Liv alig győzi elhárítani a fenyegető katasztrófák sorát…

 

Merülj el e csodálatos világban!

Leave a Reply