Shirzan bosszúja

Oldal tartalma:

Budai Lotti - Shirzan bosszúja

Letöltés Shirzan bosszúja könyvet pdf, epub és mobi

Shirzan bosszúja.pdf
Shirzan bosszúja.epub
Shirzan bosszúja.mobi

  • Álomgyár Kiadó
  • Regény
  • 464 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155763052
  • Cikkszám: 1058486
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Shirzan bosszúja

Töltse le az ingyenes PDF Shirzan bosszúja fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Shirzan bosszúja PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Shirzan bosszúja (pdf, epub és mobi)

Shirzan bosszúja leírása

Egy kegyvesztett asszony az angol trón ellen Louise Elsfield kalandjai folytatódnak. Az átélt tragédiák sora kétségbeesésbe taszítja, ám egy férfi szerelme visszahozza a fényre. Az asszony és a vonzó Azam herceg között szenvedélyes viszony veszi kezdetét, amit a herceg féltékeny felesége nem néz tétlenül.
Louise végül a halál torkában ébred fel a szerelmes álomból. Visszatérve a forrongó Angliába, a király hatalmának megdöntésére szövetkező nemesek oldalán találja magát. Újabb veszélyekbe és kalandokba sodródik, és a rá váró harcban kénytelen lesz saját testét is fegyverként bevetni.

Budai Lotti hatalmas sikert aratott, A Borostyánszemű címet viselő romantikus regénye után most a 17. századi India császári háremébe és a forradalmi Anglia cselszövésekkel teli napjaiba kalauzolja az olvasót. Páratlanul izgalmas és romantikus könyvében könnyed, szórakoztató formában keveredik a fantázia és a történelmi hitelesség.

Történeteit a Facebookon tízezernél is több rajongó követi nap mint nap.

„Úgy éreztem, mintha én is ott lennék.”Nikii blog

„Lottiban most sem csalódtam.”Niitaabell világa blog

„A történet maga tökéletes lett számomra.”Bree S. világa

Leave a Reply