Semmiből is finomat! – Régi idők konyhája

Oldal tartalma:

Saly Noémi -  Semmiből is finomat! - Régi idők konyhája

Letöltés Semmiből is finomat! – Régi idők konyhája könyvet pdf, epub és mobi

Semmiből is finomat! – Régi idők konyhája.pdf
Semmiből is finomat! – Régi idők konyhája.epub
Semmiből is finomat! – Régi idők konyhája.mobi

  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Gasztronómia
  • 120 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789633101490
  • Cikkszám: 1030093
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Semmiből is finomat! – Régi idők konyhája

Töltse le az ingyenes PDF Semmiből is finomat! – Régi idők konyhája fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Semmiből is finomat! – Régi idők konyhája PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Semmiből is finomat! – Régi idők konyhája (pdf, epub és mobi)

Semmiből is finomat! – Régi idők konyhája leírása

Hogy ki ne maradjon nagyanyáink legfontosabb titka: minden konyha első számú, elengedhetetlen hozzávalója a szeretet.

A magyar konyha jelentős korszakait bemutató kultúrtörténeti szakácskönyv-sorozatunk, a Régi idők konyhája második darabja. Megjelent: Csapó Katalin gyűjteménye, Az ínyenc polgár asztalánál, amely a világhírű magyar vendéglátás megszületését idézi fel.

Képes szakácskönyvünk, a Semmiből is finomat azokat a trükköket és titkokat eleveníti fel, amelyeket a háziasszonyok nagyanyáink, dédanyáink ínséges időkben alkalmaztak, hogy tápláló, finom ételekkel lakassák jól szeretteiket. A színes nyomatokkal, hirdetésekkel, élelmiszerjegyekkel gazdagon illusztrált kötet régi-új receptekkel, befőzési, bevásárlási tanácsokkal szolgál, ráadásul a legkorszerűbb főzésre, helyi alapanyagok, idénygyümölcsök és -zöldségek felhasználására buzdít.

Leave a Reply