Segítség, támadnak a betűk! – Alfabéta Mágustanoda 1.

Oldal tartalma:

Varga Bea - Segítség, támadnak a betűk! - Alfabéta Mágustanoda 1.

Letöltés Segítség, támadnak a betűk! – Alfabéta Mágustanoda 1. könyvet pdf, epub és mobi

Segítség, támadnak a betűk! – Alfabéta Mágustanoda 1..pdf
Segítség, támadnak a betűk! – Alfabéta Mágustanoda 1..epub
Segítség, támadnak a betűk! – Alfabéta Mágustanoda 1..mobi

A könyv részletei Segítség, támadnak a betűk! – Alfabéta Mágustanoda 1.

Töltse le az ingyenes PDF Segítség, támadnak a betűk! – Alfabéta Mágustanoda 1. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Segítség, támadnak a betűk! – Alfabéta Mágustanoda 1. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Segítség, támadnak a betűk! – Alfabéta Mágustanoda 1. (pdf, epub és mobi)

Segítség, támadnak a betűk! – Alfabéta Mágustanoda 1. leírása

Nem csalás, nem ámítás!

Aki szépen énekel, az zeneiskolába megy, aki pedig gyerekként varázserővel rendelkezik és kisüti a mobilt, az mágusnak tanulhat.
Ez eddig még normális, ugye?

Ám az Alfabéta Mágustanodában furcsa szabályok vannak.
Például szigorúan tilos írni az alsósoknak.
Hogy miért? Megtudod a történetből. És azt is, miféle kalandokba keveredett Kófic, a leendő nagy mágus és Lilla, a barátja.

Egy titokzatos háromlábú papagáj is az iskolában kóborol. Vajon segít, vagy nevet rajtuk, miközben fura mondókákkal csúfolja őket?

A nyelvtant népszerűsítő, humorban gazdag történetet minden olyan alsósnak ajánljuk, aki utál írni, és még sosem harapta fenéken az irodalom leckéje.

Varga Bea író, szerkesztő, viselkedéselemző On Sai néven lelkes olvasótábort tudhat magáénak. A Segítség, támadnak a betűk! a tizedik megjelenő írása.

Egy ötletes történet, mely olyan világba kalauzol, ahol a helyesírás meglepően fontos. Vidám játékosság, szerethetően pimasz szereplő és gördülékeny szöveg jellemzi a kötetet.

Kiválóan alkalmas az olvasás megszerettetésére.

Hat-tíz éves gyerekeknek ajánljuk.

Ne habozz, vesd bele magad!

Leave a Reply