Scott Kelby Photoshop könyve digitális fotósoknak – CS6 és CC verzióhoz

Oldal tartalma:

Scott Kelby - Scott Kelby Photoshop könyve digitális fotósoknak - CS6 és CC verzióhoz

Letöltés Scott Kelby Photoshop könyve digitális fotósoknak – CS6 és CC verzióhoz könyvet pdf, epub és mobi

Scott Kelby Photoshop könyve digitális fotósoknak – CS6 és CC verzióhoz.pdf
Scott Kelby Photoshop könyve digitális fotósoknak – CS6 és CC verzióhoz.epub
Scott Kelby Photoshop könyve digitális fotósoknak – CS6 és CC verzióhoz.mobi

  • Perfact-Pro Kft.
  • Hobbi, szabadidő
  • 426 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789639929371
  • Cikkszám: 1033029
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Scott Kelby Photoshop könyve digitális fotósoknak – CS6 és CC verzióhoz

Töltse le az ingyenes PDF Scott Kelby Photoshop könyve digitális fotósoknak – CS6 és CC verzióhoz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Scott Kelby Photoshop könyve digitális fotósoknak – CS6 és CC verzióhoz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Scott Kelby Photoshop könyve digitális fotósoknak – CS6 és CC verzióhoz (pdf, epub és mobi)

Scott Kelby Photoshop könyve digitális fotósoknak – CS6 és CC verzióhoz leírása

Scott Kelby, a Photoshop User magazin szerzője és szerkesztője és jelenleg a világ legnépszerűbb Photoshop írója egy teljesen új szintre emeli a könyvét.

Teszi ezt, amikor a legújabb, legfontosabb és leghasznosabb Adobe Photoshop CS6 technikákat feltárja a digitális fotósok előtt.

A díjnyertes, eladási csúcsot döntő mű új, frissített változata valami olyat nyújt a digitális fotósoknak, amilyet eddig még egyetlen könyv sem nyújtott: mellébeszélés nélkül pontosan megmutatja hogyan csinálja. Nem különböző elméletek gyűjteménye, nem azt kéri az olvasótól, hogy kísérletezze ki a saját beállításait, vagy találja ki a megoldást saját magától. Ehelyett Scott, napjaink vezető digitális fotósai által használt egzakt technikákat mutat be, lépésről lépésre, és ami a legjobb, pontosan elmondja, mely beállításokat használja, mikor és miért. Épp ennek köszönhetően, e könyv előző verziói különböző fotósiskolákon és egyetemeken hivatalos segédanyagként használatosak

Leave a Reply