Robinson Crusoe élete és viszontagságai E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Robinson Crusoe élete és viszontagságai E-KÖNYV

Letöltés Robinson Crusoe élete és viszontagságai E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Robinson Crusoe élete és viszontagságai E-KÖNYV.pdf
Robinson Crusoe élete és viszontagságai E-KÖNYV.epub
Robinson Crusoe élete és viszontagságai E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633446584
  • Cikkszám: 1039253
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Robinson Crusoe élete és viszontagságai E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Robinson Crusoe élete és viszontagságai E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Robinson Crusoe élete és viszontagságai E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Robinson Crusoe élete és viszontagságai E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Robinson Crusoe élete és viszontagságai E-KÖNYV leírása

Robinson Crusoe tengerre száll és sok viszontagság után hajótörést szenved egy lakatlan szigeten. A hajóról megmentett tárgyak, eszközök segítségével, saját leleményességével
egymaga is kultúrát, civilizációt teremt. Késõbb társa is lesz, Péntek személyében, aki hódolattal, csodálattal adózik Robinson tudása elõtt.
A történet tele van kalanddal, váratlan fordulatokkal, veszélyekkel, csodás megmenekülésekkel.
A cselekmény maga igaz történet. Alexander Selkirk matrózt kapitánya büntetésbõl partra tette a lakatlan Juan Fernandez-szigeten, s a matróz négy év és fél évet töltött ott egyedül. Defoe az õ elbeszélése alapján írta meg regényét.

Leave a Reply