Robbie Williams – Csak őszintén…

Oldal tartalma:

Chris Heath - Robbie Williams - Csak őszintén...

Letöltés Robbie Williams – Csak őszintén… könyvet pdf, epub és mobi

Robbie Williams – Csak őszintén….pdf
Robbie Williams – Csak őszintén….epub
Robbie Williams – Csak őszintén….mobi

  • Kossuth Kiadó Zrt.
  • Életrajz
  • 464 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789630993319
  • Cikkszám: 1066230
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Robbie Williams – Csak őszintén…

Töltse le az ingyenes PDF Robbie Williams – Csak őszintén… fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Robbie Williams – Csak őszintén… PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Robbie Williams – Csak őszintén… (pdf, epub és mobi)

Robbie Williams – Csak őszintén… leírása

Robbie Williams korunk egyik legbonyolultabb, legszórakoztatóbb és legbotrányosabb popsztárja: a bulvármédia egyik kedvenc alakja, aki sorra nyeri a díjakat, dönti meg a rekordokat, és akinek százezrek követik mindennapjait a közösségi oldalakon. Azt viszont kevesen tudják, mi rejlik a felszín mögött: milyen rögös út vezetett odáig, hogy Robbie leszokjon a függőségeiről, kezelni tudja a kóros szorongását és teret adjon végre az életében a szerelemnek.

A Csak őszintén… című könyv szerzője, Chris Heath évtizedek óta szorosan együtt dolgozik Robbie-val: már akkor ismerte, amikor bekerült a Take That együttesbe, mellette volt akkor is, amikor szakmailag és a magánéletében is válságba jutott, figyelemmel követte, hogyan dolgozta fel élete legnagyobb örömeit és tragédiáit, de azt is látta, hogyan viselkedik, amikor a szerettei közt tartózkodik és teljesen elengedi magát. A beszámoló (amelyben megjelenik a kilencvenes és kétezres évek sztárvilágának szíve-java) évekig készült, és egy olyan alapos, őszinte, nyers, humoros és sokszor felkavaró közelképet mutat Robbie-ról, amilyenre még nem volt példa. Mindezt cenzúra és szépítés nélkül, szemtelenül jó stílusban.

Leave a Reply