Retro sütemények újratöltve

Oldal tartalma:

Csigó Zita - Retro sütemények újratöltve

Letöltés Retro sütemények újratöltve könyvet pdf, epub és mobi

Retro sütemények újratöltve.pdf
Retro sütemények újratöltve.epub
Retro sütemények újratöltve.mobi

  • Gastro Kiadó
  • Gasztronómia
  • 192 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789636355500
  • Cikkszám: 1043213
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Retro sütemények újratöltve

Töltse le az ingyenes PDF Retro sütemények újratöltve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Retro sütemények újratöltve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Retro sütemények újratöltve (pdf, epub és mobi)

Retro sütemények újratöltve leírása

"Végy 3 rész lisztet, 2 rész zsiradékot, 1 rész cukrot és 1 tojássárgáját. Adj hozzá csipetnyi nosztalgiát, és máris elkészült nagymamáink linzertésztája. Majd keverj mindehhez jókora kanállal a mai süteménytrendekből, így lesz a régiből XXI. századi desszert."
Szakácskönyvünk erre az izgalmas kettősségre épül: időutazásra hív, hogy sorra vegye a retro korszak emlékezetes édességeit. A közértekben újra kapható a téli fagyi, a játszótéren a gyerekek sajtos tallért ropogtatnak, és az esti kártyapartihoz magos kockát szórunk a fajanszkínálóba.
A múltidéző kedvenceket a könyv mai formában is desszertes tányérra helyezi, bizonyítva, hogy egy-egy alapreceptben mennyi variáció rejlik. A rigójancsi csilis-csokis tortává alakul, a napközis piskóta pedig cake pop formájában születik újjá, hiszen az újratöltött verzióknak csak a fantázia szabhat határt. Nosztalgikus ízek vagy merész, trendi desszertek? A könyv 99 finom és mutatós sütemény receptjét kínálva a döntést az olvasóra bízza.

Leave a Reply