Rendőrakadémia 4. – DVD

Oldal tartalma:

Rendőrakadémia 4. - DVD

Letöltés Rendőrakadémia 4. – DVD könyvet pdf, epub és mobi

Rendőrakadémia 4. – DVD.pdf
Rendőrakadémia 4. – DVD.epub
Rendőrakadémia 4. – DVD.mobi

  • Fibit Media Kft.
  • Humor
  • Kötés: tok
  • ISBN: 5996514004519
  • Cikkszám: 1064454
  • Nyelv: magyar-angol mono
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Rendőrakadémia 4. – DVD

Töltse le az ingyenes PDF Rendőrakadémia 4. – DVD fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Rendőrakadémia 4. – DVD PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Rendőrakadémia 4. – DVD (pdf, epub és mobi)

Rendőrakadémia 4. – DVD leírása

"Nem kétséges, hogy a város a feje tetejére áll már attól is, ha a Rendőrakadémia növendékei rajzanak ki az utcákra, hogy rendet tegyenek. Most azonban komoly rendőrhiány van az őrsön, így még önkéntes civileket is bevonnak a közbiztonság védelmére.

A lelkes polgárok bevetését természetesen megelőzi Lassard parancsnok híres akadémiai kiképzésének gyorstalpaló változata! Az örök ellenlábas, Harris hadnagy kapva kap az amatőrök ügyetlenségén, és megpróbálja lejáratni a Rendőrakadémiát.

De ezt sem Mahoney, sem a bombázó riporternő, sem a csupaszív rendőrgyakornokok nem hagyják annyiban. Szembeszállnak a rosszindulattal – földön, vízen, levegőben!"

szereplők:

Steve Guttenberg, Bubba Smith, Michael Winslow, David Graf, Sharon Stone

Leave a Reply