Rejtély az Open Air Hotelben E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Rejtély az Open Air Hotelben E-KÖNYV

Letöltés Rejtély az Open Air Hotelben E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Rejtély az Open Air Hotelben E-KÖNYV.pdf
Rejtély az Open Air Hotelben E-KÖNYV.epub
Rejtély az Open Air Hotelben E-KÖNYV.mobi

  • 200 oldal
  • eISBN: 9781310215162
  • Cikkszám: 1038526
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Rejtély az Open Air Hotelben E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Rejtély az Open Air Hotelben E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Rejtély az Open Air Hotelben E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Rejtély az Open Air Hotelben E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Rejtély az Open Air Hotelben E-KÖNYV leírása

„A fiú lekecmergett a ló hátáról. Valóban jól esett járkálnia egy kicsit.
– Szóval itt feküdt? – kérdezte Benedektől. Azt a kijelölést nézte a fűben, ami az áldozat helyét mutatta. A fiú érdeklődve nézett szét a terepen. Benedek ötlete volt, hogy járják be ezt az utat, amit az áldozat megtett. Attila örült, hogy láthatja a helyszínt. És még így, a lovak és a lovaglás ellenére is most úgy gondolta, megérte.
Benedek is körbenézett a tett színhelyén. Ő már tegnap is járt itt, így nézelődésének egyetlen célja az volt, hogy minél jobban beleélje magát az áldozat és a tettes szerepébe.
Megkérték a lovarda vezetőjét, kísérje el őket, és egyik lónak azt az állatot kérték ki, amelyen tegnap Laci indult lőni.
– Még szerencse, hogy a lovak nem emlékeznek – jegyezte meg éppen Attila, mire a vezető elnézően mosolygott.
– Dehogynem – mondta. – A lovak csodálatos lények. Ha beszélni tudnának, maguk máris tudnának mindent.
– Talán így is elmondanak egyet s mást – nézett Benedek a vezetőre. Igencsak fájlalta, hogy a lovak nem tudnak beszélni.
– Na, végezzük el azt a kis kísérletet, amiért jöttünk… – sóhajtott a rendőrtiszt. A vezetőhöz fordult. – Akkor, ahogy megbeszéltük, uram, volna szíves?
A középkorú férfi bólintott.”

Baradlay László sikeres üzletember, a Merit Tanácsadó Rt alapítója és elnöke. Közismert és közkedvelt figura, akit a Merit másik négy ügyvezetője, a cég közel 100 munkatársa, az ügyfelek és a versenytársak is tisztelnek – és senki nem érti, milyen körülmények között szenvedhetett balesetet. Ha véletlen lőttek rá a céges nyaraláson, hogyan lehet, hogy az elkövető nem jelentkezik? Talán mindez nem is volt véletlen?

Laci elmondhatná, mi is történt, de nem tér magához. A baleset másnapján meghal a kórházban. A vidéki nyomozó, Kovács Benedek kihallgatja az érintetteket, odafigyel a részletekre – és másnap már szinte teljesen bizonyos abban, ki és hogyan követte el a gyilkosságot. Merthogy gyilkosság történt, csak éppen a bíróságon Benedek teóriája nem állná meg a helyét. A cég minden munkatársa visszautazik Budapestre, a férfi kénytelen felkerekedni, hogy bizonyítékot szerezzen, akár csapdát is állítson a gyilkosnak. Benedek akármilyen óvatos, egy szemtanú mégis meghal, mielőtt elmondaná, mit látott. Előkerül azonban egy érdekes levél, mérget mutatnak ki a borospohárban, meghiúsul egy gyilkossági kísérlet. Van, aki megcsalja a férjét, és van, aki megkéri barátnője kezét. Mindemellett egy izgalmas és viszonylag ismeretlen, új szakma, a tanácsadás mindennapjaiba és titkaiba is belekukkanthatunk.

Leave a Reply