Régi Magyarország E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Régi Magyarország E-KÖNYV

Letöltés Régi Magyarország E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Régi Magyarország E-KÖNYV.pdf
Régi Magyarország E-KÖNYV.epub
Régi Magyarország E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9786155303432
  • Cikkszám: 1037697
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Régi Magyarország E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Régi Magyarország E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Régi Magyarország E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Régi Magyarország E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Régi Magyarország E-KÖNYV leírása

„Valamikor a Bakony, a Balaton, az Alföld, a Felvidék szolgáltatta azokat a szép mesemondásokat, amelyeken a magyarok lelke elmerengett.”

Krúdy Gyula a régi Magyarország tájairól, hangulatairól, jellegzetes alakjairól, legendáiról mesél, s miközben megelevenednek „A régi Magyarország kísértetei”, érezzük, hogy „gyönyörû országnak gyönyörû illatai szálldosnak a levegõben”, és mi is azt kívánjuk, hogy „majd egy kupa bor mellett újra szépeket álmodhasson e tájon egy öreg költõ”.

A Gasztrohangulatok és a Pest-budai hangulatok folytatásaként megjelenõ válogatáskötetben Krúdy Gyula közel félszáz elbeszélése és cikke szerepel: Az aranyhéjú kenyér földjén, a Nyíri mese, az Árvalányhaj, az Utazás a Felvidéken, A betyárok országútján, a Balatoni hangok, a Jóillatú ország és további negyven írás.

Leave a Reply