Redemption – Feloldozás – Mila 2.0 – 3. rész

Oldal tartalma:

Debra Driza - Redemption - Feloldozás - Mila 2.0 - 3. rész

Letöltés Redemption – Feloldozás – Mila 2.0 – 3. rész könyvet pdf, epub és mobi

Redemption – Feloldozás – Mila 2.0 – 3. rész.pdf
Redemption – Feloldozás – Mila 2.0 – 3. rész.epub
Redemption – Feloldozás – Mila 2.0 – 3. rész.mobi

A könyv részletei Redemption – Feloldozás – Mila 2.0 – 3. rész

Töltse le az ingyenes PDF Redemption – Feloldozás – Mila 2.0 – 3. rész fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Redemption – Feloldozás – Mila 2.0 – 3. rész PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Redemption – Feloldozás – Mila 2.0 – 3. rész (pdf, epub és mobi)

Redemption – Feloldozás – Mila 2.0 – 3. rész leírása

Mindig ​​van választásunk. 

A feloldozás nem mindig azon múlik, hogy mások megbocsátanak-e nekünk, vagy elfogadnak-e bennünket. Van, hogy bennünk kell megszületnie, és belső meggyőződésből kell fakadnia. 

De ez a bomba bennem mindent megváltoztatott. (…) Bármilyen ügyesen sikerül is elrejtőznöm, bármilyen gyorsan tudok rohanni, önmagam elől nem menekülhetek. 

De mostanra már megtanultam, hogy az igazság olykor bonyolultabb a hazugságnál. 

Mila régóta menekül az életéért. De már nincs hová futnia, pedig nem régen kiderült, hogy hatalmas veszélyt jelent nemcsak önmagára, hanem azokra is, akik a közelébe kerülnek. Ezért Lucasszal, a technikai zseni barátjával elrejtőzik a világ elől. Nem kockáztathatja, hogy ismét fájdalmat okozzon valakinek, mint legutóbb Hunternek… a fiúnak, akit mindig szeretni fog, és aki talán soha nem bocsátja meg, amit Mila tett vele. 
Mila lassanként rájön, hogy Holland tábornok tervei nála is nagyobb fenyegetést jelentenek az emberiség sorsára nézve. Milának választania kell: vagy leküzdi a félelmeit, és a maga eszközeivel veszi fel a harcot, vagy örökre hátat fordít a világnak. 

Éld át a meglepetést és izgalmat!

Leave a Reply