Range of Ghosts – szellemek hegyei – Végtelen ég 1.

Oldal tartalma:

Elizabeth Bear  - Range of Ghosts - szellemek hegyei - Végtelen ég 1.

Letöltés Range of Ghosts – szellemek hegyei – Végtelen ég 1. könyvet pdf, epub és mobi

Range of Ghosts – szellemek hegyei – Végtelen ég 1..pdf
Range of Ghosts – szellemek hegyei – Végtelen ég 1..epub
Range of Ghosts – szellemek hegyei – Végtelen ég 1..mobi

A könyv részletei Range of Ghosts – szellemek hegyei – Végtelen ég 1.

Töltse le az ingyenes PDF Range of Ghosts – szellemek hegyei – Végtelen ég 1. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Range of Ghosts – szellemek hegyei – Végtelen ég 1. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Range of Ghosts – szellemek hegyei – Végtelen ég 1. (pdf, epub és mobi)

Range of Ghosts – szellemek hegyei – Végtelen ég 1. leírása

Valaha száz hold kelt minden éjjel Éjanyánkkal szerte a Végtelen Égen. Valaha száz fia és unokája volt a Nagy Khagannak, a sztyeppék urának, kinek birodalma a világ egyik szélétől a másikig ért. Mára viszályok szította lángokba borult a birodalom és Temur vasholdja világít már csak maroknyi társával a Végtelen Égen.

Temur visszatért a csatamezőről, ahol magára hagyták, hogy meghaljon. Szerte körülötte testvérei és rokonai elesett serege hevert, akik egymással harcoltak a Khaganátus uralmáért. Temur a vér szerinti jogos örököse nagyapja trónjának, de nem ő a legerősebb trónkövetelő. A száműzetésbe vonulás jelenti az egyetlen reményt, hogy megmeneküljön kegyetlen unokatestvérétől.

Samarkar, a hajdani hercegnő Tsarepheth varázslói Fellegvárának ezer lépcsőfokát hágja meg. Ő volt a Rasan Birodalom örököse, amíg az apja fiút nem nemzett egy új asszonynak. Ekkor elküldték feleségül Song hercegnek, de házasságuk véres háborúba torkollott. Most lemondott minden világi hatalmáról, és a mágusok varázserejét kutatja.

Ők ketten szövetkeznek a titkos szekta ellen, mely oly gondosan uszította egymásnak és taszította háborúba a Celadon-tengely birodalmait fortéllyal, megtévesztéssel és varázslattal.

Leave a Reply