Putyinizmus – Oroszország és jövője a Nyugattal

Oldal tartalma:

Walter Laqueur - Putyinizmus - Oroszország és jövője a Nyugattal

Letöltés Putyinizmus – Oroszország és jövője a Nyugattal könyvet pdf, epub és mobi

Putyinizmus – Oroszország és jövője a Nyugattal.pdf
Putyinizmus – Oroszország és jövője a Nyugattal.epub
Putyinizmus – Oroszország és jövője a Nyugattal.mobi

  • Atlantic Kft.
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 362 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155332746
  • Cikkszám: 1058974
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Putyinizmus – Oroszország és jövője a Nyugattal

Töltse le az ingyenes PDF Putyinizmus – Oroszország és jövője a Nyugattal fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Putyinizmus – Oroszország és jövője a Nyugattal PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Putyinizmus – Oroszország és jövője a Nyugattal (pdf, epub és mobi)

Putyinizmus – Oroszország és jövője a Nyugattal leírása

Oroszország ​és a világ jövőjéről, Duginról és Putyin rendszerének más eszmei ihletőiről, az orosz elnök mellett titokban működő „politikai bizottságról", a Hodorkovszkij-ügyről, oligarchák és szilovikok (volt KGB-ügynökök) küzdelméről,
a sztálinizmus részleges feltámadásának okairól van szó egyebek között Walter Laqueur gazdag könyvében. A The New York Times megfogalmazása szerint „ez egy pontosan időzített és abszolút hiánypótló elemzés egy ördöngős Kreml-figyelő tollából".
„Ez Az ördöngős Kreml-figyelő most a putyinizmusnak nevezett jelenség tartalmának feltárására vállalkozott. Vlagyimir Putyin népszerűségének okairól, a mai orosz ember és a pravoszláv egyház viszonyáról, az ellenséges külföldtől való örök félelméről, Oroszország eurázsiai hatalomként való elhivatottságáról ír. Tényekben és elemzésekben bővelkedő, mégis provokatív írásában arra is figyelmeztet, hogy aki Oroszországot hidegháborús relikviának tekinti, elsietett következtetésekre jut és veszélyes útra téved. Oroszország képes kihívást intézni a Nyugathoz, s meg is teszi azt. Éppen ezért a Nyugat sürgető érdeke idejében kifürkészni, hogy ki az, akivel szembehelyezkedik, és mit akar.
A mai nyugati történetírás vezéralakjaként Laqueur az eddigieknél szélesebb képet fest Putyin Oroszországáról és annak ideológiájáról. Ismereteinek alaposságával és mélységével a szakértőket is képes meghökkenteni. A politika iránt érdeklődő olvasó pedig fogalmat alkothat arról, hogy mi miért történik ma és fog történni a következő években a nagy keleti birodalomban.

Leave a Reply