Prometheus: Tűz és kő – Aliens és Predator 1.

Oldal tartalma:

Paul Tobin - Prometheus: Tűz és kő - Aliens és Predator 1.

Letöltés Prometheus: Tűz és kő – Aliens és Predator 1. könyvet pdf, epub és mobi

Prometheus: Tűz és kő – Aliens és Predator 1..pdf
Prometheus: Tűz és kő – Aliens és Predator 1..epub
Prometheus: Tűz és kő – Aliens és Predator 1..mobi

  • Szukits könyvkiadó
  • Képregények
  • 104 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789634974635
  • Cikkszám: 1063259
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Prometheus: Tűz és kő – Aliens és Predator 1.

Töltse le az ingyenes PDF Prometheus: Tűz és kő – Aliens és Predator 1. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Prometheus: Tűz és kő – Aliens és Predator 1. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Prometheus: Tűz és kő – Aliens és Predator 1. (pdf, epub és mobi)

Prometheus: Tűz és kő – Aliens és Predator 1. leírása

Több, mint 120 évvel a Prometheus végzetes küldetése és eltűnése után, kutatók újabb csapata indul útnak az LV-223-as bolygóra, hogy fényt derítsenek az emberiség teremtésének sötét rejtélyére, és egyúttal az elveszett űrhajó sorsáról is hírt hozzanak. Amikor a mentőcsapat egyik tagját kísérletképp beoltják a genetikai akcelerátorral, a bolygón mindenütt jelen levő sűrű, fekete masszával, káosz és kétségbeesés lesz úrrá az embereken. S mintha csak erre vártak volna, hamarosan megjelennek az Idegenek, a Ragadozók és maga a Tervező is…

Ez a képregény-gyűjtemény a DARK HORSE Fire and Stone c. sorozatának 1-4. számát tartalmazza, Juan Ferreyra rajzaival és az Eisner-díjas Paul Tobin szövegével. A fordítást Szántai Zsolt készítette.

Leave a Reply