Prágai történetek E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Prágai történetek E-KÖNYV

Letöltés Prágai történetek E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Prágai történetek E-KÖNYV.pdf
Prágai történetek E-KÖNYV.epub
Prágai történetek E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9786155303210
  • Cikkszám: 1037686
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Prágai történetek E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Prágai történetek E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Prágai történetek E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Prágai történetek E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Prágai történetek E-KÖNYV leírása

Prága sokak kedvelt városa. Aki járt már ott, az minden bizonnyal járt a Mala Stranán, azaz a Kisoldalon is, hiszen csak át kell menni a nevezetes Károly-hídon a vár felé, és már ott is vagyunk az ódon házak között. Ennek a régirégi prágai városrésznek a polgárai elevenednek meg Jan Neruda klasszikus novelláiban.

A szerzõ elismertségét jelzi, hogy Bohumil Hrabal a tanítómesterének nevezte, a Nobel-díjas Pablo Neruda pedig az iránta való tiszteletbõl vette fel ezt a vezetéknevet.

A magyar olvasók most csaknem három évtized után vehetik újra kézbe Jan Neruda hangulatos prágai történeteit.

„Nagyon szeretném, ha az én novelláim azonos értékûek lennének a Prágai történetekkel, amely szerintem a csúcson ragyog.”
Bohumil Hrabal

„A Kisoldal Prága legizgalmasabb kerülete. Az utcái miatt a legizgalmasabb. Erre rájönni csak akkor fogunk, ha eltévedünk. Akár szándékosan is! Nincs szebb, mint menni az orrunk után, beleszagolni a sikátorokba. Kövessük Jan Nerudát, és bóklásszunk a nyomában.”
Hagymásy András, a Prágai kocsmakalauz szerzõje

Leave a Reply