Portugál útiszótár

Oldal tartalma:

Portugál útiszótár

Letöltés Portugál útiszótár könyvet pdf, epub és mobi

Portugál útiszótár.pdf
Portugál útiszótár.epub
Portugál útiszótár.mobi

  • Akadémiai Kiadó Zrt.
  • Nyelvkönyv, szótár
  • 516 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789630581554
  • Cikkszám: 1043423
  • Nyelv: magyar, portugál
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Portugál útiszótár

Töltse le az ingyenes PDF Portugál útiszótár fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Portugál útiszótár PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Portugál útiszótár (pdf, epub és mobi)

Portugál útiszótár leírása

A magyar-portugál útiszótár azoknak kíván segítséget nyújtani, akik portugál nyelvterületen csekély portugál nyelvtudással meg akarják értetni magukat, és tolmács nélkül is el szeretnének igazodni a számukra idegen világban. A szótár címének és rendeltetésének megfelelően tartalmazza a mindennapi élet legszükségesebb általános, valamint az utazás és turistaforgalom speciális szókincsét oly válogatásban és feldolgozásban, hogy ezek megkönnyítsék kérdések és rövid mondatok összeállítását. Egyszerű mondatok és kérdések egy része készen is megtalálható a szótárban azok számára, akik portugálul szinte semmit sem tudnak. Akik viszont már rendelkeznek némi nyelvismerettel, a kész kérdések és mondatok felhasználásával megsokszorozhatják portugáltudásukat. Minden portugál szónak és kifejezésnek, sőt mondatnak is megadtuk a kiejtését. A fonetikus átíráshoz a magyar ábécé betűit használtuk, csak néhány külön jelet vezettünk be.
-17000 címszó-60000 szótári adat-kezdő szintű nyelvtanulóknak-turistáknak a mindennapi élet legszükségesebb általános szókincse, valamint az utazás és turizmus speciális szókincse-segítségével egyszerű mondatok is könnyen összeállíthatók-a szálláskeresés, étkezés, vásárlás, jegyváltás, városnézés szókészlete-segítség a portugál és magyar szavak kiejtéséhez

Leave a Reply