PONS Gyakori hibák A-Z – Helyesírás

Oldal tartalma:

PONS Gyakori hibák A-Z - Helyesírás

Letöltés PONS Gyakori hibák A-Z – Helyesírás könyvet pdf, epub és mobi

PONS Gyakori hibák A-Z – Helyesírás.pdf
PONS Gyakori hibák A-Z – Helyesírás.epub
PONS Gyakori hibák A-Z – Helyesírás.mobi

A könyv részletei PONS Gyakori hibák A-Z – Helyesírás

Töltse le az ingyenes PDF PONS Gyakori hibák A-Z – Helyesírás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A PONS Gyakori hibák A-Z – Helyesírás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés PONS Gyakori hibák A-Z – Helyesírás (pdf, epub és mobi)

PONS Gyakori hibák A-Z – Helyesírás leírása

A PONS Gyakori hibák A-Z – Helyesírás című újdonsága a leggyakrabban előforduló helyesírási hibákat veszi sorra.

Nem szótár, hanem azzal a céllal készült, hogy az olvasóknak segítsen elkerülni azokat a hibákat, amelyeket a nyelvhasználók tekintélyes része elkövet. Példák segítségével, érthető módon mutatja be a problémákat, jól áttekinthető formában.

Könyvünket ajánljuk mindenkinek, az általános iskola 3. osztályától kezdve, de akár idősebb felnőtteknek is, akik szeretnék, hogy írásuk ne tartalmazzon bántó helyesírási hibákat. Mérete miatt jól zsebre tehető, így akár buszon, utazás közben is lehet tanulmányozni.

A végén 100 kérdésből álló teszt található.

Leave a Reply