Pom Pom legújabb meséi

Oldal tartalma:

Csukás István - Pom Pom legújabb meséi

Letöltés Pom Pom legújabb meséi könyvet pdf, epub és mobi

Pom Pom legújabb meséi.pdf
Pom Pom legújabb meséi.epub
Pom Pom legújabb meséi.mobi

A könyv részletei Pom Pom legújabb meséi

Töltse le az ingyenes PDF Pom Pom legújabb meséi fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Pom Pom legújabb meséi PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Pom Pom legújabb meséi (pdf, epub és mobi)

Pom Pom legújabb meséi leírása

Hogy kicsoda Pom Pom? Hogy nem ismerjük igazán?
De azért sok mindent tudunk róla! Például szeret az ágon hintázni. Például szeret leselkedni. És nagyon szeret mesélni! Mindenről tud egy mesét, ami az utcán történik, és mindenkiről tud egy mesét, aki él és mozog! De olyanokról is tud egy mesét, ami csak a képzeletünkben létezik, először csak az ő képzeletében, azután mindnyájunk képzeletében. Kitalálja Picur gondolatait, örömeit és vágyait. Teleképzelik és telemesélik a világot, ahogy lassan mennek az iskolába, és a világ rögtön szép lesz, és izgalmas és csodálatos!

Ezt a csodálatos világot álmodja és rajzolja Sajdik Ferenc, és benépesíti fantasztikus figuráival a papírt és a képzeletünket.

Leave a Reply