Pokoli remény

Oldal tartalma:

Sylvain Reynard - Pokoli remény

Letöltés Pokoli remény könyvet pdf, epub és mobi

Pokoli remény.pdf
Pokoli remény.epub
Pokoli remény.mobi

  • Pioneer books
  • Erotikus
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155435348
  • Cikkszám: 1067161
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Pokoli remény

Töltse le az ingyenes PDF Pokoli remény fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Pokoli remény PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Pokoli remény (pdf, epub és mobi)

Pokoli remény leírása

Gabriel Emerson professzor lemond a Torontói Egyetemen betöltött állásáról, hogy új életet kezdhessen szeretett Julianne-jével. Biztos benne, hogy együtt bármivel képesek szembenézni. És alig várja, hogy apa lehessen.

Julianne doktori képzése azonban akadályozza Gabriel terveit, hiszen a Harvard elvárásai a nő minden idejét felemésztik. Amikor Julianne-t az a megtiszteltetés éri, hogy Oxfordban tarthat előadást, Gabriel összetűzésbe keveredik vele az előadáshoz végzett kutatásai miatt, mert tőle eltérő álláspontot képvisel. Oxfordban többen is felbukkannak a múltból, köztük egy régi rivális, akinek legfőbb szándéka, hogy Julianne rossz hírét keltse, és napvilágra hozza Gabriel legsötétebb titkait.

Gabriel úgy dönt, hogy szembeszáll megmaradt démonjaival, és megpróbál többet megtudni a biológiai szüleiről. Ezzel az események olyan láncolatát indítja el, amely meglepő hatással lehet rá, Julianne-re és a férfi családalapítási tervére.

Nem tudjuk megváltoztatni a múltunkat,  egyedül a jövőnkön tudunk változtatni.

 

 

Leave a Reply