Párválasztó történetek 2.

Oldal tartalma:

Kiera Cass - Párválasztó történetek 2.

Letöltés Párválasztó történetek 2. könyvet pdf, epub és mobi

Párválasztó történetek 2..pdf
Párválasztó történetek 2..epub
Párválasztó történetek 2..mobi

A könyv részletei Párválasztó történetek 2.

Töltse le az ingyenes PDF Párválasztó történetek 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Párválasztó történetek 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Párválasztó történetek 2. (pdf, epub és mobi)

Párválasztó történetek 2. leírása

Mielőtt America Singer története elkezdődött volna, egy másik lány érkezett a palotába, hogy egy másik herceg kezéért versenyezzen: Maxon herceg édesanyja, Amberly. Olvasd el, hogyan találkoztak és szerettek egymásba Maxon szülei, és hogyan lett egy hétköznapi lányból királyné!

Míg America Singer Aspen és Maxon herceg között habozott, barátnője Marlee pontosan tudta, mit akar – és megfizette az árát. Annak a végzetes Halloween éjaszakának a története, amely megváltoztatta Marlee és Carter életét.

Leave a Reply