Pártusok kincse

Oldal tartalma:

Szántai Zsolt - Pártusok kincse

Letöltés Pártusok kincse könyvet pdf, epub és mobi

Pártusok kincse.pdf
Pártusok kincse.epub
Pártusok kincse.mobi

  • I.P.C. Könyvek
  • Szórakoztató irodalom
  • 352 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789636354886
  • Cikkszám: 1017449
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Pártusok kincse

Töltse le az ingyenes PDF Pártusok kincse fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Pártusok kincse PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Pártusok kincse (pdf, epub és mobi)

Pártusok kincse leírása

A fiatal magyar történész Londonba utazik, hogy előadást tartson a szkíta-magyar rokonságról. A nem túl sikeres fellépést követően egy titokzatos műgyűjtő különös feladattal bízza meg: a rendelkezésre álló dokumentumok és információk alapján próbálja megtalálni az érméket, amelyeket az egyik kis-ázsiai nép mesterei készítettek az égből a földre érkezett ezüstből. Dr. Pusztai kutakodni kezd, s eközben tudomást szerez egy titkos, magyar társaság létéről, amelynek az ezüst megszerzése és hazajuttatása a célja.
A szakáktól a görög Ankhiszészhez, tőle a fiához, Aineiaszhoz került az ezüst. Aineiasz elvitte Karthágóba, onnan az egyik római császár, majd Seuso birtokába került. Ám ez csupán a fele annak, ami az égből érkezett.
Miközben megismeri az ezüstérmék három és fél ezer éves történetét, Pusztainak szembesülnie kell azzal, hogy nem minden az, aminek látszik. Azoknak, akik felfogadták, nem a szaktudására volt szükségük: egyszerű csaliként használták. Ekkor már nem csupán az a tét, hogy a kincs visszakerül-e jogos örököseihez, Magyarország népéhez – ekkor már annak a fiatal nőnek az élete is veszélybe kerül, aki képes lehet rá, hogy megszüntesse a kincset sújtó, ősi átkot, és elvezesse a műgyűjtőt az ezüst többi részéhez: Attila király sírjához.

Leave a Reply