Paranoiás

Oldal tartalma:

Lisa Jackson - Paranoiás

Letöltés Paranoiás könyvet pdf, epub és mobi

Paranoiás.pdf
Paranoiás.epub
Paranoiás.mobi

  • Álomgyár Kiadó
  • Thriller
  • 560 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786156013101
  • Cikkszám: 1070523
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Paranoiás

Töltse le az ingyenes PDF Paranoiás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Paranoiás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Paranoiás (pdf, epub és mobi)

Paranoiás leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2019-10-20

„Feszült, izgalmas és meghökkentő. Odaszegezi az olvasót a székhez.” – Booklist

„Félelmetes történet tele veszéllyel és megdöbbentő csavarral.” – RT Book Reviews

Vannak, akik úgy gondolják, Rachel Gaston húsz évvel ezelőtt megúszott egy gyilkosságot.

Rachel még mindig nem érti, egy ostoba kamasz játék hogyan válhatott halálossá – illetve hogy ki cserélte ki a puha töltényű légpisztolyát valódi fegyverre. Amikor egy alak a semmiből elé ugrott a sötétben, ő gondolkodás nélkül lőtt. Aztán felismerte a féltestvérét, Luke-ot, ahogy a vér egyre jobban elárasztotta a mellkasát.

 

A terápia ellenére Rachel rémálmai arról az estéről folytatódnak. A szorongása hozzájárult a válásához Cade Ryder nyomozóval, annak ellenére is, hogy a férfi saját magát hibáztatta. Ahogy közeledik Rachel érettségi találkozója, a nő úgy érzi, a képzelete gonosz tréfát űz vele: mintha a tárgyak a házában maguktól elmozdulnának a helyükről; mintha idegen parfüm terjengene a levegőben; mintha valaki követné az autóját; figyelné a házát.

 

Minden oka megvan, hogy féljen. És ahogy az összefüggés egyre jobban kibontakozik egy új gyilkossági ügy nyomai és Luke halála között, Rachel ráébred, hogy nem menekülhet a múlt elől, és az igazság talán sokkal sötétebb, mint a legfélelmetesebb rémálmai.

 

A New York Times bestsellerszerzőjének, Lisa Jacksonnak a legújabb, magyarul megjelenő idegborzoló thrillere egy bűntudattól üldözött nőről megmutatja, hogy semmiben sem bízhatsz, még a saját emlékeidben sem.

Leave a Reply