Papírvárosok – filmes borítóval

Oldal tartalma:

John Green - Papírvárosok - filmes borítóval

Letöltés Papírvárosok – filmes borítóval könyvet pdf, epub és mobi

Papírvárosok – filmes borítóval.pdf
Papírvárosok – filmes borítóval.epub
Papírvárosok – filmes borítóval.mobi

  • Gabo Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 384 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789634060703
  • Cikkszám: 1032524
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Papírvárosok – filmes borítóval

Töltse le az ingyenes PDF Papírvárosok – filmes borítóval fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Papírvárosok – filmes borítóval PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Papírvárosok – filmes borítóval (pdf, epub és mobi)

Papírvárosok – filmes borítóval leírása

Quentin Jacobsen egész életében távolról rajongott a csodálatos Margo Roth Spiegelmanért. Ezért aztán szó nélkül követi, amikor a lány kinyitja szobája ablakát, bemászik rajta Quentin életébe és felszólítja, hogy legyen a társa egy igencsak kreatívan megtervezett bosszúhadjáratban. Amikor azonban egész éjszakás kalandjuk véget ér és elkezdődik egy új nap, Margónak nyoma vész. Q hamarosan ráébred arra, hogy a lány nyomokat hagyott hátra – mégpedig kifejezetten az ő számára. Izgalmas események sora veszi kezdetét, s Q minél közelebb jut a lányhoz, annál kevésbé látja tisztán azt a Margót, akit pedig ismerni vélt.

John Green, a Csillagainkban a hiba bestseller szerzője, zseniálisan mulatságos és megkapó módon ábrázolja az igaz barátságon és igaz szerelmen át a felnőtté válás felé vezető utat.

A regényből készült filmet 2015 nyarán mutatják be a hazai mozik.

Leave a Reply