Panoptikum E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Panoptikum E-KÖNYV

Letöltés Panoptikum E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Panoptikum E-KÖNYV.pdf
Panoptikum E-KÖNYV.epub
Panoptikum E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633746103
  • Cikkszám: 1049306
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Panoptikum E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Panoptikum E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Panoptikum E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Panoptikum E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Panoptikum E-KÖNYV leírása

A Panoptikum izgalmas, frappáns fordulatokkal, csodálatos lélekrajzzal megírt alkotás. Színhely: New York, Santa Monica és néhány fejezetben Budapest. A regény hõsnõje: Judith, gazdag és szép fiatal lány, aki elmenekül rózsadombi otthonából és Amerikába kerül. Leánya Adrienne, már New Yorkban született, õ a második fõszereplõ. Végül a 18 éves Melissa, a harmadik generáció. A férfiak, akik a szerelmet és a tragédiákat jelentik, Jeff, a Park Avenue-i orvos, Patrick, a fiatal egyetemi tanár, Erik, a divattervezõ, Roy, a festõmûvész és Teddy, az egyetemi hallgató.

Judith régi udvarlói, akik az 56-os forradalom után emigráltak, õszinte képet mutatnak azokról, akiknek nem sikerült boldogulni Amerikában Iván, a huszártiszt, Félix, a báró és Zoltán, a bonviván.

A nagy sérelmeket és a súlyos csalódásokat megrázó realitással ábrázolja az írónõ.

Leave a Reply