Paleolit sütemények

Oldal tartalma:

Mezei Elmira - Paleolit sütemények

Letöltés Paleolit sütemények könyvet pdf, epub és mobi

Paleolit sütemények.pdf
Paleolit sütemények.epub
Paleolit sütemények.mobi

  • Jaffa Kiadó Kft.
  • Gasztronómia
  • 130 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155418051
  • Cikkszám: 1030574
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Paleolit sütemények

Töltse le az ingyenes PDF Paleolit sütemények fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Paleolit sütemények PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Paleolit sütemények (pdf, epub és mobi)

Paleolit sütemények leírása

A házi sütemények mindig különleges hangulatot teremtenek: narancshéj, vanília,
fűszerek édes illata száll a levegőben…
Már előre örülünk, pedig még meg sem kóstoltuk a készülő finomságot. A sütés öröm és kényeztetés, és egy kicsit mindig ünnep is. Nem véletlen, hogy a családi süteményreceptek generációkon át öröklődnek.
Mezei Elmira legújabb kötete elsősorban azoknak nyújt segítséget, akik időhiánnyal küzdenek, mégis szeretnék házi készítésű, egészséges süteményekkel megörvendeztetni szeretteiket. Gyorsan, egyszerűen elkészíthető finomságok tárháza ez a kis könyv, amelyből nem maradnak ki a sós ropogtatnivalók, illetve a sütés nélkül készíthető, tojásmentes édességek sem. A gabonaliszt, tej és cukor
nélkül készült receptekkel kiváló alternatívát kínálhatunk glutén- vagy tejérzékeny, illetve az egészségtudatosságra törekvő ismerőseinknek. És mivel a paleolit sütemények rendkívül finomak is, a hagyományos ízekhez szokott rokonainkat, barátainkat is bátran megkínálhatjuk velük!

Leave a Reply