Özöngáz E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Özöngáz E-KÖNYV

Letöltés Özöngáz E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Özöngáz E-KÖNYV.pdf
Özöngáz E-KÖNYV.epub
Özöngáz E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633442340
  • Cikkszám: 1039181
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Özöngáz E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Özöngáz E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Özöngáz E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Özöngáz E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Özöngáz E-KÖNYV leírása

„Ha a bestseller szó nem lenne pejoratív hangzású, szívesen neveznénk szatírikus-bestseller-írónak. Szatírikusnak, és nem komikusnak vagy humorosnak. És ez a különbségtevés rangot kívánna adni írásainak.
Irodalmi rokonsága kiterjedt és változó értékû. Sok elõdjétõl tanult, különösen az angol humortól és az amerikai filmburleszktõl. Aszlányi jellegzetesen a harmincas évek írója. És tipikusan közép-európai jelenség, még pontosabban: pesti humorista” ? írta a szerzõrõl Szalay Károly.
Aszlányi Özöngáz címû regénye 1936-ban jelent meg. A megromlott emberiséget az Isten újra büntetni kénytelen: ezúttal ? különös szeszély folytán ? víz helyett gázzal, vagyis az emberre saját fegyverével sújt le. De nem, senki ne gondoljon mérgesgázra: ez a gáz szelíd, s mint kiderül, ez nagyobb csapás mindennél. Az Özöngáz a „Nagy Európai Gázháború” történetének monumentális regénye, amely nem utópia, hanem figyelmeztetés. Nevetés közben is gondoljunk olykor erre.

Leave a Reply