Oksa Pollock 3. – A két világ szíve – kemény kötés

Oldal tartalma:

Cendrine Wolf - Oksa Pollock 3. - A két világ szíve - kemény kötés

Letöltés Oksa Pollock 3. – A két világ szíve – kemény kötés könyvet pdf, epub és mobi

Oksa Pollock 3. – A két világ szíve – kemény kötés.pdf
Oksa Pollock 3. – A két világ szíve – kemény kötés.epub
Oksa Pollock 3. – A két világ szíve – kemény kötés.mobi

A könyv részletei Oksa Pollock 3. – A két világ szíve – kemény kötés

Töltse le az ingyenes PDF Oksa Pollock 3. – A két világ szíve – kemény kötés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Oksa Pollock 3. – A két világ szíve – kemény kötés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Oksa Pollock 3. – A két világ szíve – kemény kötés (pdf, epub és mobi)

Oksa Pollock 3. – A két világ szíve – kemény kötés leírása

„A ​két világ szíve haldoklott, ideje volt, hogy szembenézzen a sorsával, és vállalja azt, ami volt: az Új Kegyes.”

A Föld minden táján természeti katasztrófák pusztítanak, és késztetik menekülésre az embereket. Londont is elönti az ár, a Pollock családnak és barátaiknak nem marad más választásuk, neki kell vágniuk az ismeretlennek, hogy megtalálják a Kaput, Édéfia, az Elveszett Haza bejáratát. Ez az egyetlen esély, hogy helyreállítsák a megbomlott egyensúlyt, és megmentsék a végső pusztulástól a világot. Ennek érdekében a Számkivetettek arra kényszerülnek, hogy összefogjanak halálos ellenségeikkel a Hitszegőkkel: kölcsönösen egymásra vannak utalva, ha vissza akarnak jutni Édéfiába.

Megpróbáltatásokkal és gyötrelmekkel teli utazás vár Oksára, akinek még a szívével is állandó küzdelmet kell vívnia: egyre jobban őrlődik a gyermekkori barát, Gus és a nyugtalanítóan vonzó Tugdual között. Számos veszedelem és viszontagság után Oksa elérkezik Édéfia titkos bejáratához. Ám a belépésért szörnyű árat kell fizetnie. 
És nem tudhatja, mi vár rá, a Kapu túloldalán… 
„Ne felejtsd el, hogy te vagy minden várakozás és minden remény középpontjában. Ne add fel! Soha ne add fel!”

Leave a Reply