Ókontri – A rög gyermekei III.

Oldal tartalma:

Oravecz Imre - Ókontri - A rög gyermekei III.

Letöltés Ókontri – A rög gyermekei III. könyvet pdf, epub és mobi

Ókontri – A rög gyermekei III..pdf
Ókontri – A rög gyermekei III..epub
Ókontri – A rög gyermekei III..mobi

  • Magvető Kiadó
  • Család és szülők
  • 464 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789631436648
  • Cikkszám: 1063072
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Ókontri – A rög gyermekei III.

Töltse le az ingyenes PDF Ókontri – A rög gyermekei III. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ókontri – A rög gyermekei III. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ókontri – A rög gyermekei III. (pdf, epub és mobi)

Ókontri – A rög gyermekei III. leírása

Az Ókontri Oravecz Imre monumentális regényfolyamának záró kötete. Az ókontri, amely a régi emigráns magyarok magyar-angol keveréknyelvén óhazát jelent, egy Kaliforniából az 1930-as években Magyarországra költöző második nemzedékbelinek lesz az otthona. Míg a második kötet, a Kaliforniai fürj a kivándorlás, az Amerikába való beilleszkedés rögös története, addig a záró darab a „visszatérésé” és a szajlai újrakezdésé.
A rög gyermekei című trilógia első kötete (Ondrok gödre) 1857-ben kezdődik, az új regény pedig 1956-ban ér véget, így lesz a három könyv, száz esztendőt felölelve, az igazi realista regények érvényével a magyar társadalomtörténet forrásértékű dokumentuma. Egyetlen család és több nemzedék otthonvesztésének és otthontalálásának, mindennapjainak és ünnepeinek, nyelvváltásainak és hallgatásainak pontos, líraian megkapó krónikája.

Leave a Reply