Óbudai Mágusképző

Oldal tartalma:

Petőcz András - Óbudai Mágusképző

Letöltés Óbudai Mágusképző könyvet pdf, epub és mobi

Óbudai Mágusképző.pdf
Óbudai Mágusképző.epub
Óbudai Mágusképző.mobi

  • Napkút Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 210 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789632636498
  • Cikkszám: 1054986
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Óbudai Mágusképző

Töltse le az ingyenes PDF Óbudai Mágusképző fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Óbudai Mágusképző PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Óbudai Mágusképző (pdf, epub és mobi)

Óbudai Mágusképző leírása

Milyen is az élet a Vörösvári Úti Általános Bűvész- és Mágusképző Bentlakásos Iskolában? Abban az iskolában, ahol csak egyszerű bűvészeket képeznek, de olykor ezek a bűvészek nagyon is hasonlítanak az igazi varázslókra. Milyen is az oktatás ezen a különleges helyen? Furcsa egy iskola, az biztos. A fiúk nem csupán bűvészeknek készülnek, de kiválóan fociznak is, sőt, olyanok is járnak ide, akiknek a neve mindenképpen ismerős lehet azoknak, akik szeretik a jó focit: Puska Feri, Hidegkurta Nándi éppúgy az iskola tanulója, ahogy Ron Aldo is, vagy éppen Krójf Jancsi.
A Bűvészképző diákjai rendszeresen szerepelnek a Hunor téri kispályás labdarúgó-bajnokságon, miközben elvileg el sem hagyhatnák az iskola területét. Még szerencse, hogy nemláthatika porral befújhatóak a diákok, így észrevétlenül mehetnek ki az iskolából. Tény azonban az is, hogy nem egyszerűen a fociról szól ez a regény, hanem arról is, hogy vannak fekete mágusok, akik el akarják foglalni a Mágusképzőt, és akik ilyen módon nagyon is veszélyesek lehetnek a fiatal bűvészekre. A fekete mágus Gőgh Lajos ármánykodása odáig fajul, hogy még el is rabolják az egyik fiatal bűvészt, akinek a kiszabadítása kulcsfontosságú lesz a történetben.

Leave a Reply