Nyugodj le, b*szki! E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Nyugodj le, b*szki! E-KÖNYV

Letöltés Nyugodj le, b*szki! E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Nyugodj le, b*szki! E-KÖNYV.pdf
Nyugodj le, b*szki! E-KÖNYV.epub
Nyugodj le, b*szki! E-KÖNYV.mobi

  • 168 oldal
  • eISBN: 9786160000000
  • Cikkszám: 1046359
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Nyugodj le, b*szki! E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Nyugodj le, b*szki! E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nyugodj le, b*szki! E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nyugodj le, b*szki! E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Nyugodj le, b*szki! E-KÖNYV leírása

TOTÁL KI VAGY BUKVA A KÖLYKÖDTÕL.

Oké, ha más újság nincs, ez tök rendben van, fõleg akkor, ha odafigyelsz a megannyi nevelési szakértõre, akik nagy élvezettel hányják a szemedre, hogy mi mindent csinálsz rosszul. Pedig több millió mama és papa szerint semmi szükséged szakértõkre. Csak nyugodj le, b*szki. A Nyugodj le, b*szki egy tele pelusnyi praktikus tanáccsal szolgál, melyek mindegyikét az életben tesztelte David Vienna nem nevelési szakértõ, és meggyõzõen mutatja be, hogy a józan ész a legtöbb szülõi kétségen nagy biztonsággal átsegít. Ráadásul a humorérzék megõrzésében is támaszt nyújt.

Négy olyan embernek ajánlom ezt a könyvet, akiktõl sokat tanultam a gyermeknevelésrõl: Larissának, Wyattnek, Boone-nak és Dr. Cliff Huxtable-nak – közülük három hús-vér személy, egy pedig kitalált, de mindegyik megéri a pénzét. /David Vienna/

Leave a Reply