Nyitott lélekkel – Imák egy varázslatosan jó életért

Oldal tartalma:

Nick Vujicic - Nyitott lélekkel - Imák egy varázslatosan jó életért

Letöltés Nyitott lélekkel – Imák egy varázslatosan jó életért könyvet pdf, epub és mobi

Nyitott lélekkel – Imák egy varázslatosan jó életért.pdf
Nyitott lélekkel – Imák egy varázslatosan jó életért.epub
Nyitott lélekkel – Imák egy varázslatosan jó életért.mobi

  • Studium Plusz Kiadó
  • Vallás, mitológia
  • 236 oldal
  • Kötés: kemény
  • ISBN: 9786155054976
  • Cikkszám: 1060195
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Nyitott lélekkel – Imák egy varázslatosan jó életért

Töltse le az ingyenes PDF Nyitott lélekkel – Imák egy varázslatosan jó életért fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nyitott lélekkel – Imák egy varázslatosan jó életért PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nyitott lélekkel – Imák egy varázslatosan jó életért (pdf, epub és mobi)

Nyitott lélekkel – Imák egy varázslatosan jó életért leírása

Nick ​Vujicic pontosan tudja, hogy nincs annál nagyobb áldás, mint ha valaki tudja, útján Isten kíséri, és tervei vannak vele. Ez akkor is reményt ad, ha már minden kilátástalannak tűnik. Nick karok és lábak nélkül született, átélte a kétségbeesés pokoli kínjait. Hitéből erőt merítve azonban legyőzte a zordon körülményeket, és túllendült fizikai korlátain. Megértette a szeretet teljességét, Isten végtelen erejét, mellyel minden egyes ember útját figyelemmel kíséri.

Nick most azt akarja, Te is tapasztald meg a mindenható remény és szeretet erejét, találd meg hétköznapjaidban forrását és merítkezz meg benne. Ötven inspiráló példázata, rengeteg fájdalom árán szerzett bölcsessége a tanúbizonysága Isten hatalmának. A történetek Téged is segítenek, hogy erőt meríts belőlük, és arcod az Úr felé fordítsd. Ha küzdesz a hiteddel, a kapcsolataiddal, a munkáddal, ha eluralt a félelem, ha megromlott az egészséged, ha nem tudod értékelni magad, nem találod az egyensúlyt vagy kétségek gyötörnek, Nick áhítattal teli bátorítása és pozitív szemlélete biztosan lelket önt beléd. Segít, hogy belásd: Te is képes vagy változtatni az életeden, Te is végtelen vagy, mert Isten az!

Annak pedig, a ki véghetetlen bőséggel mindeneket megcselekedhetik, feljebb hogy nem mint kérjük vagy elgondoljuk, a mi bennünk munkálkodó erő szerint,

Annak légyen dicsőség az egyházban a Krisztus Jézusban nemzetségről nemzetségre örökkön örökké. Ámen!

Leave a Reply