Nukleáris jog a 21. század első évtizedeiben E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Nukleáris jog a 21. század első évtizedeiben E-KÖNYV

Letöltés Nukleáris jog a 21. század első évtizedeiben E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Nukleáris jog a 21. század első évtizedeiben E-KÖNYV.pdf
Nukleáris jog a 21. század első évtizedeiben E-KÖNYV.epub
Nukleáris jog a 21. század első évtizedeiben E-KÖNYV.mobi

  • 241 oldal
  • eISBN: 9789632953403
  • Cikkszám: 1037669
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Nukleáris jog a 21. század első évtizedeiben E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Nukleáris jog a 21. század első évtizedeiben E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nukleáris jog a 21. század első évtizedeiben E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nukleáris jog a 21. század első évtizedeiben E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Nukleáris jog a 21. század első évtizedeiben E-KÖNYV leírása

A nukleáris jog különféle vonatkozásait átfogó jelleggel tárgyaló munka Magyarországon mind ez idáig még nem jelent meg.

A csernobili és a fukushimai baleset különösen ráirányította a figyelmet a nukleáris biztonság fontosságára és a nukleáris kárfelelõsségi kérdések meglévõ szabályozottságának gyenge pontjaira, és a nukleáris hulladékanyagok biztonságos kezelésének szabályozása szintén a prioritások közé sorolható. A nukleáris leszerelés megvalósítása az elsõ atomrobbantások óta az emberiség számára az egyik nagy megoldandó feladat. A nukleáris létesítmények fegyveres támadásoktól való védelmének aktualitását a terrorista akciók elszaporodása indokolja.

Jelen kötetünk a nukleáris energia békés célú alkalmazásával és a nukleáris leszereléssel összefüggõ fentebb említett kérdéskörökre vonatkozó nemzetközi szabályozást dolgozza fel, tudományos igénnyel, de egyben a mindennapi gyakorlat számára is hasznosítható módon.

A kötet a Magyar Nukleáris Társaság támogatásával jelent meg.

Leave a Reply