Nostradamus, a háttérhatalom poétája E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Nostradamus, a háttérhatalom poétája  E-KÖNYV

Letöltés Nostradamus, a háttérhatalom poétája E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Nostradamus, a háttérhatalom poétája E-KÖNYV.pdf
Nostradamus, a háttérhatalom poétája E-KÖNYV.epub
Nostradamus, a háttérhatalom poétája E-KÖNYV.mobi

  • 124 oldal
  • eISBN: 9786155363382
  • Cikkszám: 1038549
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Nostradamus, a háttérhatalom poétája E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Nostradamus, a háttérhatalom poétája E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nostradamus, a háttérhatalom poétája E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nostradamus, a háttérhatalom poétája E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Nostradamus, a háttérhatalom poétája E-KÖNYV leírása

Általános rémisztés, misztifikáló, utólagos történelmi magyarázat – ennyit jelentett 500 éven át a nagy francia csillagászt vallatni.

A rejtély feltárásához ez a könyv merõben eltérõ utat választott. Nostradamus életének és titokzatos hagyatékának ezoterikus átértékelése az évezredes összeesküvés tervet is leleplezi.

Nemcsak az derül ki, hogy vették rá a pestisdoktort mûve megírására, vagy miként emelték még életében sztárprófétává, de azt is megfejtjük, hogy a háttérerõ milyen szerepet szán a Magyarságnak az EU hamis egységében.

A feltárás kalandos útja némi ezoterikus elõismeretet feltételez, így az elején nem sok szó fog esni fõhõsünkrõl. Hogy elsajátítsuk a felszín alatti tiszta érzékelés rutinját, elõbb a leleplezõ ezotéria alapjait kell megszilárdítanunk.

E nem mindennapi könyv biztos kiindulópontot nyújt, amely a politikai tisztánlátás mellett az egyéni belsõ harmónia elérésében is szilárd támponttá válik.

A szerzõ

Leave a Reply