No.1. Női Nyomozóiroda

Oldal tartalma:

Alexander McCall Smith - No.1. Női Nyomozóiroda

Letöltés No.1. Női Nyomozóiroda könyvet pdf, epub és mobi

No.1. Női Nyomozóiroda.pdf
No.1. Női Nyomozóiroda.epub
No.1. Női Nyomozóiroda.mobi

A könyv részletei No.1. Női Nyomozóiroda

Töltse le az ingyenes PDF No.1. Női Nyomozóiroda fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A No.1. Női Nyomozóiroda PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés No.1. Női Nyomozóiroda (pdf, epub és mobi)

No.1. Női Nyomozóiroda leírása

Precious Ramotswe túlad atyai örökségén, és a tehenekért kapott pénzen megnyitja Botswana legjobb, egyszersmind egyetlen női magánynyomozó irodáját. Barátai – Mr. J.L.B. Maketoni autószerelő-műhely tulajdonos és széptevő, valamint a főváros leggyorsabban gépelő sikítós titkárnője, Mma Makutsi – segítségével kell megoldania egy különös apa, egy pórul járt férj, egy elvesztett középsőujj és egy elrabolt fiú esetét…
Noha a legendásan gyors észjárással, ravaszsággal és tökéletes ösztönnel megáldott, szókimondó Mma Ramotswe a botswanai élet sötét botrányainak, galádságainak és piszkos ügyeinek bugyraiba vezeti az olvasót, történetei finom humorral, rejtélyekkel és életkedvvel átszőtt, szívet melengető modern afrikai mesék.
A világszerte húszmillió példányban megjelent 1. számú Hölgy Detektívügynökség regényekből rádiójáték-sorozat és díjnyertes televíziós sorozat készült.

Leave a Reply