No.1. Női Nyomozóiroda E-KÖNYV

Oldal tartalma:

No.1. Női Nyomozóiroda E-KÖNYV

Letöltés No.1. Női Nyomozóiroda E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

No.1. Női Nyomozóiroda E-KÖNYV.pdf
No.1. Női Nyomozóiroda E-KÖNYV.epub
No.1. Női Nyomozóiroda E-KÖNYV.mobi

  • 204 oldal
  • eISBN: 9786155617546
  • Cikkszám: 1050196
  • Kiadás éve:

A könyv részletei No.1. Női Nyomozóiroda E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF No.1. Női Nyomozóiroda E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A No.1. Női Nyomozóiroda E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés No.1. Női Nyomozóiroda E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

No.1. Női Nyomozóiroda E-KÖNYV leírása

Precious Ramotswe túlad atyai örökségén, és a tehenekért kapott pénzen megnyitja Botswana legjobb, egyszersmind egyetlen női magánynyomozó irodáját. Barátai – Mr. J.L.B. Maketoni autószerelő-műhely tulajdonos és széptevő, valamint a főváros leggyorsabban gépelő sikítós titkárnője, Mma Makutsi – segítségével kell megoldania egy különös apa, egy pórul járt férj, egy elvesztett középsőujj és egy elrabolt fiú esetét…

Noha a legendásan gyors észjárással, ravaszsággal és tökéletes ösztönnel megáldott, szókimondó Mma Ramotswe a botswanai élet sötét botrányainak, galádságainak és piszkos ügyeinek bugyraiba vezeti az olvasót, történetei finom humorral, rejtélyekkel és életkedvvel átszőtt, szívet melengető modern afrikai mesék.

Leave a Reply