Nemzetközi közúti árufuvarozás és szállitmányozás

Oldal tartalma:

Nemzetközi közúti árufuvarozás és szállitmányozás

Letöltés Nemzetközi közúti árufuvarozás és szállitmányozás könyvet pdf, epub és mobi

Nemzetközi közúti árufuvarozás és szállitmányozás.pdf
Nemzetközi közúti árufuvarozás és szállitmányozás.epub
Nemzetközi közúti árufuvarozás és szállitmányozás.mobi

  • Akadémiai Kiadó Zrt.
  • Tankönyvek, segédkönyvek
  • 172 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789630595735
  • Cikkszám: 1043430
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Nemzetközi közúti árufuvarozás és szállitmányozás

Töltse le az ingyenes PDF Nemzetközi közúti árufuvarozás és szállitmányozás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nemzetközi közúti árufuvarozás és szállitmányozás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nemzetközi közúti árufuvarozás és szállitmányozás (pdf, epub és mobi)

Nemzetközi közúti árufuvarozás és szállitmányozás leírása

Jól szerkesztett, logikus felépítésű, olvasmányos tankönyvet tart a kezében az olvasó. Különösen nagy erényének tartom azt, hogy pontosan megfogalmazott definíciókat tartalmaz, felölel minden olyan területet, amely a közúti fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatban hasznos és szükséges nemcsak a hallgatóknak. Szakkönyvként is ajánlom minden érdeklődő számára, aki a versenyszférában dolgozva nyitott a közúti fuvarozás feltételrendszerének
megismerésére. Különösképpen a média szakembereinek lehet segítségére a köznyelvben még nem megfelelően használt fogalmak helyett, az itt ismertetett definíciók elterjesztésében.
Dr. Tátrai Anna, PhD, főiskolai tanár, BGF
Egyetemi oktatói és vezetői munkám során most találkozom először olyan szakkönyvvel, amelyet olyan vállalati szakemberek írtak, akik tudományos fokozattal bírnak és jelenleg oktatói tevékenységet végeznek. Ez a „többszörös hatás” jól megjelenik a mű szövegezésében, felépítésében és a szakkifejezések használatában. Gratulálok hozzá és őszinte szívvel ajánlom minden hazai szakember, oktató és hallgató számára.
Dr. Földesi Péter, PhD, a Széchenyi István Egyetem rektora

Leave a Reply