Nem a szemeddel látsz

Oldal tartalma:

Eric Lindström - Nem a szemeddel látsz

Letöltés Nem a szemeddel látsz könyvet pdf, epub és mobi

Nem a szemeddel látsz.pdf
Nem a szemeddel látsz.epub
Nem a szemeddel látsz.mobi

  • Tilos az Á könyvek
  • Regény
  • 184 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789634103127
  • Cikkszám: 1059294
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Nem a szemeddel látsz

Töltse le az ingyenes PDF Nem a szemeddel látsz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nem a szemeddel látsz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nem a szemeddel látsz (pdf, epub és mobi)

Nem a szemeddel látsz leírása

Parker Grantnek nincs szüksége a szemére ahhoz, hogy átlásson rajtad. Ezért alkotta meg a szabályait is: ne bánj vele máshogy csak azért, mert vak, de soha ne élj vissza a helyzettel! Ha egyszer hibázol, nincs több esélyed.

Amikor Scott Kilpatrick, a fiú, aki összetörte a szívét, újra megjelenik az életében, a lány tudja, csakis egyet tehet: olyan durván tudomást sem vesz róla, hogy fájjon. Van elég dolga így is: be akar kerülni a gimis futócsapatba, tanácsokat kell adnia fájdalmasan naiv osztálytársainak és meg kell birkóznia az élet adta újabb és újabb feladatokkal is. Ám hamar bebizonyosodik, hogy a múltja elől nem menekülhet. Ahogy többet és többet megtud arról, valójában mi történt – Scottal és az apjával is –, egyre jobban elbizonytalanodik, vajon tényleg minden az-e, aminek látszik.
A Nem a szemeddel látsz azokra a vakfoltokra világít rá, amelyek mindannyiunk életében ott vannak, akár látók vagyunk, akár nem.

A kamaszkor legszebb könyve.

Leave a Reply