Négy választás Magyarországon

Oldal tartalma:

Tóth Csaba - Négy választás Magyarországon

Letöltés Négy választás Magyarországon könyvet pdf, epub és mobi

Négy választás Magyarországon.pdf
Négy választás Magyarországon.epub
Négy választás Magyarországon.mobi

  • Osiris Kiadó
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 598 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789633899922
  • Cikkszám: 1031773
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Négy választás Magyarországon

Töltse le az ingyenes PDF Négy választás Magyarországon fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Négy választás Magyarországon PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Négy választás Magyarországon (pdf, epub és mobi)

Négy választás Magyarországon leírása

A következőkben olvasható elemzések az elmúlt 12 év politikai történéseit próbálják meg értelmezni, hasonlóan ahhoz, ahogy ezt a korábbi kötetünkben is tettük. Ahogy akkor, most is követő módban dolgoztuk fel az eseményeket, azaz az egyes írások nem a mából tekintenek vissza az összes eseményre, hanem folyamatos feldolgozás és utólagos szerkesztés eredményei: így arra is lehetőséget adnak, hogy elemzői tévedéseket, hibás logikákat, rossz következtetéseket dokumentáljanak. A kötetbe került írások bizonyos értelemben töredékek, ezért is neveztük sajátos elemzői naplónak 2002-ben a vállalkozásunkat, de úgy gondoljuk, hogy egyben olvasva, 2015-ből visszatekintve is rendelkeznek érvényes mondanivalóval.
Arra törekedtünk, hogy az egyes ügyek kapcsán általános érvényű, a magyar politikai rendszerre, a hatásmechanizmusokra vonatkozó állításokat is megfogalmazzunk. Természetesen nem gondoljuk azt, hogy a magyar politikának lennének egyedi, mindig és minden körülmények között érvényesülő törvényszerűségei, ugyanakkor egyes ügyek, ügycsoportok és szereplők kapcsán eljutottunk olyan állításokig, amelyek megítélésünk szerint hozzájárulhatnak a magyar politika megértéséhez, ugyanakkor egyes ügyek, ügycsoportok és szereplők kapcsán eljutottunk olyan állításokig, amelyek megítélésünk

Leave a Reply