Nagyon zöld könyv – új, átdolgozott kiadás

Oldal tartalma:

Gévai Csilla - Nagyon zöld könyv - új, átdolgozott kiadás

Letöltés Nagyon zöld könyv – új, átdolgozott kiadás könyvet pdf, epub és mobi

Nagyon zöld könyv – új, átdolgozott kiadás.pdf
Nagyon zöld könyv – új, átdolgozott kiadás.epub
Nagyon zöld könyv – új, átdolgozott kiadás.mobi

  • Pozsonyi Pagony Kft.
  • Gyermek és ifjúsági
  • 96 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789634103417
  • Cikkszám: 1070035
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Nagyon zöld könyv – új, átdolgozott kiadás

Töltse le az ingyenes PDF Nagyon zöld könyv – új, átdolgozott kiadás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nagyon zöld könyv – új, átdolgozott kiadás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nagyon zöld könyv – új, átdolgozott kiadás (pdf, epub és mobi)

Nagyon zöld könyv – új, átdolgozott kiadás leírása

"Ökológia lábnyom, klímaváltozás, passzívház, fenntartható fejlődés – ilyen és ezekhez hasonló fogalmakkal rendszeresen találkoznak felnőttek és gyerekek is manapság, hiszen Földünk megóvása egyre égetőbb ügy.

A Nagyon Zöld Könyv gyerekek számára is érthetővé, kézzel foghatóvá teszi ezt a problémát. Komoly kérdésekről mesél okosan, érthetően és könnyedén, olyan képi és nyelvi leleménnyel, annyi humorral, hogy a legbonyolultabb kérdések is átláthatóvá válnak. Személyes üggyé teszi a környezetvédelmet a gyerekek számára is.

Minden gyerekszobában és iskolai könyvtárban ott a helye – nem is a polcon, hanem a gyerekek kezében!"

Berg Judit

 

Gévai Csilla könyve nyolc éve jelent meg először, és a benne tárgyalt problémák rohamtempóban váltak sokkal súlyosabbá, mint gondoltuk volna, így ma talán még aktuálisabb a mondanivalója. A távoli jövőbe képzelt félig kiszáradt folyók, klímamenekültek és a korallzátonyok pusztulása itt és most történik – mindent meg kell tennünk azért, hogy ezeket a folyamatokat, ha vissza nem is tudjuk fordítani, de megállítsuk.

Új, átdolgozott kiadás.

Leave a Reply