Nagykommentár a szerzői jogi törvényhez E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Nagykommentár a szerzői jogi törvényhez E-KÖNYV

Letöltés Nagykommentár a szerzői jogi törvényhez E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Nagykommentár a szerzői jogi törvényhez E-KÖNYV.pdf
Nagykommentár a szerzői jogi törvényhez E-KÖNYV.epub
Nagykommentár a szerzői jogi törvényhez E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789632953915
  • Cikkszám: 1038497
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Nagykommentár a szerzői jogi törvényhez E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Nagykommentár a szerzői jogi törvényhez E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nagykommentár a szerzői jogi törvényhez E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nagykommentár a szerzői jogi törvényhez E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Nagykommentár a szerzői jogi törvényhez E-KÖNYV leírása

"A nagykommentár legutóbbi kiadása (2006) óta az Szjt. többször módosult. A változások egyrészt olyan új jogintézményeket hoztak, mint 2008-ban az árva művek felhasználási engedélyezése és a könyvtári kölcsönzés szerzői díja, másrészt a 2011-es és 2013-as változásokkal a jogalkotó új alapokra helyezte a szerzői és szomszédos jogi jogosultak magánjogi alapon működő közös jogkezelő szervezeteinek működését és hatósági ellenőrzését, felügyeletét.
A mű ismerteti az új Polgári Törvénykönyvnek a szerzői jogban 2014 márciusától tartalmi változásokat is hozó, közvetlenül érvényesülő szabályait is.
A nagykommentár feldolgozza a szerzői joggal kapcsolatos nemzetközi szakegyezményeket – többek közt a Pekingi Szerződést és a Marrakesh-i Szerződést is –, a szerzői joggal kapcsolatos Uniós szabályozást, az Európai Bíróság gyakorlatát, valamint a széles körű magyar bírói gyakorlatot is.

A kiadvány a nyomtatott könyv formátum mellett Jogtár-kiegészítésként is megrendelhető."

Leave a Reply