Nagy borbélykönyv modern úriembereknek

Oldal tartalma:

Peabody Fawcett - Nagy borbélykönyv modern úriembereknek

Letöltés Nagy borbélykönyv modern úriembereknek könyvet pdf, epub és mobi

Nagy borbélykönyv modern úriembereknek.pdf
Nagy borbélykönyv modern úriembereknek.epub
Nagy borbélykönyv modern úriembereknek.mobi

  • Scolar Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 176 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789632448824
  • Cikkszám: 1065586
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Fordító:

A könyv részletei Nagy borbélykönyv modern úriembereknek

Töltse le az ingyenes PDF Nagy borbélykönyv modern úriembereknek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nagy borbélykönyv modern úriembereknek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nagy borbélykönyv modern úriembereknek (pdf, epub és mobi)

Nagy borbélykönyv modern úriembereknek leírása

A modern férfi magabiztos és vagány. Ápolt, aki ápoltságát nem rejti véka alá: szakállát borbéllyal nyíratja, időt szán a frizurájára, ruhatárát figyelemmel, mégis lazán válogatja össze. Bármelyik pillanatban készen áll a kihívásokra – külseje is kalandvágyát és felfedező hajlamát tükrözi: a marcona szakáll azonban érző szívet takar. A „Nagy borbélykönyv modern úriembereknek” átfogó kalauz a bajusz és a szakáll ápolásához, s egyben divatötletek és viselkedésbeli tanácsok tárháza – mert egy férfi minden helyzetben legyen úriember!

Gyakorlati útmutató modern úriembereknek, akik alkalomtól függetlenül mindig a legjobb arcukat szeretnék mutatni.

A kötet lenyűgöző fényképeket, exkluzív interjúkat és szellemes kommentárokat ad közre a bajusz-, szakáll- és barkóápolás aspektusairól, miközben arra is reflektál, hogy mitől lesz valaki úriember a 21. században. Az átfogó történeti és gyakorlati kalauz összeállításához kiváló borbélyok, hajszobrászok, divatdiktátorok és önnön tapasztalatait használta fel, így mutatva be a szakállhoz és mindenféle hívságos arcszőrzethez kötődő rituálékat a Föld legkülönfélébb tájairól. Remekül illusztrált instrukciókkal kiegészítve megosztja a legjobb szakállápolási technikákat, hogy bárhová sodorja is az élet a mélyen tisztelt olvasót, úriemberhez illőn, férfias magabiztossággal állja a sarat.

Hajrá!

Leave a Reply