My Little Pony – Pontról pontra foglalkoztató- és színezőkönyv

Oldal tartalma:

My Little Pony - Pontról pontra foglalkoztató- és színezőkönyv

Letöltés My Little Pony – Pontról pontra foglalkoztató- és színezőkönyv könyvet pdf, epub és mobi

My Little Pony – Pontról pontra foglalkoztató- és színezőkönyv.pdf
My Little Pony – Pontról pontra foglalkoztató- és színezőkönyv.epub
My Little Pony – Pontról pontra foglalkoztató- és színezőkönyv.mobi

A könyv részletei My Little Pony – Pontról pontra foglalkoztató- és színezőkönyv

Töltse le az ingyenes PDF My Little Pony – Pontról pontra foglalkoztató- és színezőkönyv fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A My Little Pony – Pontról pontra foglalkoztató- és színezőkönyv PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés My Little Pony – Pontról pontra foglalkoztató- és színezőkönyv (pdf, epub és mobi)

My Little Pony – Pontról pontra foglalkoztató- és színezőkönyv leírása

Emlékszel a hat híres sörényesre?

A csapatra, amelyik nemrég megmentette Equestriát? Lássuk, mi történt velük azóta! Rarity azóta is vezeti a divatüzletét, Applejacknek is megvan még az almáskertje, Rainbow Dash pedig továbbra is a Wonderbolts csapatát erősíti. Twilight Sparkle cuki pónibaba unokahúgára, Flurry Heartra vigyáz, Fluttershy pedig sérült és beteg állatokat gondoz az újonnan épült állatmenhelyen. Na és mi a helyzet Pinkie Pie-jal…? Még mindig olyan rózsaszín és szertelen, mint amilyen volt.

Kösd össze a pontokat, nézd meg, mit ábrázol a kép, azután színezd ki! Ha egyszer belefogsz, alig bírod abbahagyni! Üdv Equestriában! Dekoráld ki a várost a leggyönyörűbb színekkel, amiket csak ismersz!

Leave a Reply