My blood approves – A vér szava

Oldal tartalma:

Amanda Hocking - My blood approves - A vér szava

Letöltés My blood approves – A vér szava könyvet pdf, epub és mobi

My blood approves – A vér szava.pdf
My blood approves – A vér szava.epub
My blood approves – A vér szava.mobi

A könyv részletei My blood approves – A vér szava

Töltse le az ingyenes PDF My blood approves – A vér szava fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A My blood approves – A vér szava PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés My blood approves – A vér szava (pdf, epub és mobi)

My blood approves – A vér szava leírása

A tizenhét éves Alice Bonham élete a feje tetejére áll, mikor megismerkedik Jackkel. A fiú, aki imádja a rózsaszín tornacipőket és a nyolcvanas évek alternatív rockzenéjét, teljesen más, mint akikkel eddig találkozott.

Aztán bemutatják Jack öccsének, Peternek… És bár a srác látni sem bírja, Alice megmagyarázhatatlan erővel vonzódik hozzá. Képtelen választani a két nagyon különböző fiú között. De van ennél nagyobb problémája is: Jack és Peter vámpírok, és neki el kell döntenie, a szíve vagy a vére szavára hallgat…

Leave a Reply