Muszasi 5. – Élet és halál útja

Oldal tartalma:

Josikava Eidzsi - Muszasi 5. - Élet és halál útja

Letöltés Muszasi 5. – Élet és halál útja könyvet pdf, epub és mobi

Muszasi 5. – Élet és halál útja.pdf
Muszasi 5. – Élet és halál útja.epub
Muszasi 5. – Élet és halál útja.mobi

  • Szenzár
  • Regény
  • 376 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789632278865
  • Cikkszám: 1066158
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Muszasi 5. – Élet és halál útja

Töltse le az ingyenes PDF Muszasi 5. – Élet és halál útja fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Muszasi 5. – Élet és halál útja PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Muszasi 5. – Élet és halál útja (pdf, epub és mobi)

Muszasi 5. – Élet és halál útja leírása

Vidéki elvonultsága alatt Muszasira rátalál Baiken, a láncos sarló mestere, és embereivel bosszút akar állni bátyja, Csudzsikaze Temma, a hírhedt rablóvezér haláláért. A meglepett Muszasinak váratlanul Gonnoszuke siet a segítségére. Az incidens után Muszasi egy csapat járőrrel találkozik, és hiába mondja el, hogy mi is történt, megkötözik, és érthetetlen módon börtönbe vetik. Az eset hátterében egy a sógunátus elleni titkos összeesküvés áll. Mindeközben a rosszindulatú Oszugi csapdába csalja Ocút, aki Muszasi nővéréhez igyekszik…

Hiába vonul vissza Muszasi a városi élettől, hogy megértse a Kard Útjának legvégső lényegét, az események megállíthatatlanul örvénylenek körülötte. Hírneve ekkorra már Takuan, a zen szerzetes révén a sógun udvarába is eljut, ahol azt fontolgatják, hogy felfogadják a sógun egyik vívómesterének. Időközben az öntelt, de kiváló kardforgató, Szaszaki Kodzsiró is egy nagyúr, Tadatosi szolgálatába áll, és végső párbajra hívja ki fő riválisát, Muszasit.

Josikava nemcsak a XVII. századi békeidők Japánját, a szamurájok zárt világát rajzolja meg élénk színekkel, de Muszasi személyében egy olyan életutat is elénk tár, amelyben egy fékezhetetlen ifjúból Japán leghíresebb kardvívó mestere lesz.

Leave a Reply