Modern love – A szerelem örök

Oldal tartalma:

Will Darbyshire - Modern love - A szerelem örök

Letöltés Modern love – A szerelem örök könyvet pdf, epub és mobi

Modern love – A szerelem örök.pdf
Modern love – A szerelem örök.epub
Modern love – A szerelem örök.mobi

  • Maxim Könyvkiadó
  • Család és szülők
  • 224 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789632618197
  • Cikkszám: 1056045
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Fordító:

A könyv részletei Modern love – A szerelem örök

Töltse le az ingyenes PDF Modern love – A szerelem örök fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Modern love – A szerelem örök PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Modern love – A szerelem örök (pdf, epub és mobi)

Modern love – A szerelem örök leírása

A könyv szerzője, Will Darbyshire, izgalmas dologra szánta el magát. Hat kérdést tett fel a neten az élet egyik legrejtélyesebb, egyetemes titkáról: a szerelemről. Arra bíztatta olvasóit, fedjék fel legbelsőbb érzéseiket saját romantikus élményeik alapján levelekben, versekben, képekben és művészeti alkotásokban. Ezekből válogatva született meg ez az egyedülálló gyűjtemény. Egy lenyűgöző portré az egyéni vágyakról, fantáziákról, csalódottságról. Megmutatja a szerelem időtlenségét, rávilágít a párkapcsolat nehézségeire és szépségeire, valamint olyan őszinte gondolatokat tár elénk, melyeket gyakran félünk megfogalmazni. 
Egy könyv azoknak, akik még nem voltak szerelmesek, vagy épp most is a fellegek között járnak, mindenkinek, aki már csalódott vagy épp még nem bántották meg, a reménytelenül szerelmeseknek, a sóvárogva vágyakozóknak, és azoknak is, akik falakat építenek maguk köré. Modern, őszinte, bensőséges és időtálló könyv, mely arra emlékeztet minket, hogy kik vagyunk, mi a szerelem, és hogy nem vagyunk egyedül.
Tökéletes ajándék Valentin-napra, évfordulóra, születés- vagy névnapra, karácsonyra vagy csak úgy.

Leave a Reply