Mit tettél, Oliver?

Oldal tartalma:

Liz Nugent - Mit tettél, Oliver?

Letöltés Mit tettél, Oliver? könyvet pdf, epub és mobi

Mit tettél, Oliver?.pdf
Mit tettél, Oliver?.epub
Mit tettél, Oliver?.mobi

  • Lettero Kiadó
  • Krimi
  • 296 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 9786155921025
  • Cikkszám: 1066974
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mit tettél, Oliver?

Töltse le az ingyenes PDF Mit tettél, Oliver? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mit tettél, Oliver? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mit tettél, Oliver? (pdf, epub és mobi)

Mit tettél, Oliver? leírása

JÓKÉPŰ. TEHETSÉGES. PSZICHOPATA

Alice és Oliver Ryan látszólag boldog házasságban él. A férj díjnyertes gyerekkönyveket ír, a feleség tüneményes rajzokat készít hozzájuk. Úgy tűnik, bármibe fognak, sikerre viszik. Aztán egy este Oliver annyira megveri Alice-t, hogy a nő kómába esik. Vajon miért kellett őt elhallgattatni?

 

Hamar kiderül, hogy Olivernek jóval több a rejtegetnivalója, mint azt a felesége, az üresfejű szeretője vagy a hajdani egyetemi barátja valaha feltételezte volna róla. És mi a szerepe ebben az évtizedes, tökéletes hazugságban a francia Véronique-nak? Mert tény, hogy Oliver fiatalkorában nála nyaralt az udvarházban… – de történt ott más is?

 

 

Liz Nugent a pszichothrillerek írországi királynője. Vérfagyasztóan sötét, mesterien kitalált történetei Hitchcock legjobb mozifilmjeit idézik. A nemzetközi thrillerirodalomba 2016-ban robbant be elsöprő sikerrel. Azóta világszerte számos nyelven adják ki regényeit.

 

 

Olvastatja magát, és közben észre sem veszed, hogy néha nem a krimik, hanem a pszichológia világában jársz. THE WASHINGTON POST

 

Azonnal csapj le rá! Bizony, ennyire jó thriller. BOOKLIST

Leave a Reply